Nu har "Prinsessan" fått ett namn

Vi var och hälsade på Magnus och Johanna och vårt tredje barnbarn i lördags den 16/10. Hon var jätteliten och jättesöt och har nu fått ett namn av föräldrarna. Flickebarnet ska heta Noelle och är en kvinnlig form av Noel som kommer från latinet och betyder "födelse" och syftar på Kristi födelse. Noël betyder Jul på franska. Nedan kommer inom kort lite bilder på familjens nya underverk.

Vi har blivit farmor och farfar igen!

Vi har nu blivit farmor och farfar igen och denna gång till en liten tös. Magnus och Johanna fick en dotter måndagen den 11 oktober 2010 kl. 15.30 som vägde 3260 gram och var 50 cm lång.  Vi kallar henne "Prinsessan" än så länge. Vi hälsar den första tösen i släkten välkommen och gratulerar de lyckliga föräldrarna till barnet och vårt barnbarn. Liam och Wilex har nu fått en kusin! Hoppas vi får träffa henne snart.


Prinsessan sover gott endast någon timme gammal.

Sportfiskemässa Elmia Jönköping 2011 (och flugfiskemässan Sthlm)

Den 10-13 mars är det dags för Svenska flugfiskemässan i Stockholm på Älvsjömässan i den 10 000 kvm utbyggda delen av A-hallen. Dock märkligt att man lägger dessa båda mässor så nära varandra. Det kan inte vara optimalt att tro att man får mest besökare med detta agerande.


Logotype lånad av www.flugfiskemassan.com


2 veckor senare är det dags för sportfiskemässan i Jönköping och Elmia 2011.
Eftersom inte flugfiskemässan behagar att köra sin mässa i Jönköping som ligger mest centralt till så får vi flugfisketokar hålla tillgodo med denna mässa.
Hoppas att leverantörerna (läs flugfiskeleverantörerna) lägger lite mer krut denna gång.
Det var lite skralt senast det begav sig, så skärpning!
Men denna gång står det till och med i loggan "Med Drag & Fluga"

Märkligt att man lägger dessa mässor så nära varandra. Det kan inte vara optimalt att tro att man får mest besökare med detta agerande. * 2011-01-27 Nu är det klart att Wittlocks Flugfiske ifrån Halmstad kommer att deltaga endast på mässan i Jönköping. Starkt agerande av dessa grabbar.


Logotype lånad av www.kistamassan.comRSS 2.0